logo

House Panya Village

regroup architecture designed a multi-generation sustainable house in Muban Panya in Bangkok.

 

The Meyer Residence project combines multigenerational living with sustainability and a direct materialization approach. The residence features a separate apartment on the first floor, three bedrooms, a home theater, and a spacious living and dining area on the second floor. The design also includes a dance studio, an office, an open-air gym, a covered outdoor deck, a swimming pool, and a rooftop garden, all while incorporating sustainable features like insulation, double-glazed windows, sunshades, and solar panels.

 

read full project documentation

 

workscope:

  • Project design,
  • construction plans

 

Location Bangkok
Size 700 sqm
Rooms 5-6 bedrooms
Design Q3-Q2 2023