logo

Ross & van Compernolle office

regroup designed the first Bangkok office of Ross & van Compernolle (www.rossvancompernolle.com), a young Asset management company. Even with a cost-efficient plan, regroup was still able to produce sharpness, precision, and functionality in this loft-style office design.

The result is a play between contrasts: a rough polished concrete floor against tailor-made wooden furniture punctuated by black elements.

A glass corner of the meeting room looks out into the office space. Acting as a separator between the office space and entrance area is a metal mesh light-wall decked with the company logo. Two groups of large work desks are located along the windows, each for four analysts and traders.

A long freestanding counter is used for informal team meetings and serves as a bar table for coffee breaks. Adding a touch of intimacy to the office are round black fabric lampshades.

 

Location Chidlom, Bangkok
size 110 sqm
workplaces 10
construction February – March 2016